Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Benefit szemöldök termékek

Benefit szemöldök termékek

Érdekel a szemöldökformázás? Szívesen olvasnál ebben a témában?

Az alábbi cikkel remélem érdekes lesz számodra. 

 Jó olvasást ;)

A szemöldök egy igen sarkalatos része  a sminkelésnek. Az eredeti funkcióján túl, esztétikai szerepe is igen fontos. A szemöldöktrendek már az ókorban is jelen voltak.  Á, kijelenthetjük, hogy a legnagyobb változások a XX században következtek be.  Kezdődött a vékony íves szemöldökökkel a trend, majd folytatódott a dús vastag karakteres formával. Aztán kezdődött elölről, ugyanis a 70-es években vékonyodni kezdtek  a szemöldök,  majd a 80-as években ismét a vastagabb forma került divatba. 

Napjainkban ismét a dús, szépen ívet, természetes hatást megtestesítő szemöldökök a divatok. Ám valljuk be, igen kevesen vannak akik ilyen szemöldökökkel vannak megáldva. Azok akik nem a szerencsések táborát erősítik különböző szemöldöktermékeket hívnak segítségül nap mint nap. Szerencsére a piacon sokféle márka és termék megtalálható. Ebben a cikkben a  Benefit szemöldök termékeké lesz a főszerep. 

Benefit Precisely szemöldökceruza  tökéletes választás azoknak akik percízül megrajzolt de mégis természetes hatást keltő szemöldököt szeretnének. A vékony ceruza tökéletes a szemöldökszálak berajzolására.  Ajánlom azoknak akik kisebb korrekciót szeretnének csupán  a szemöldökükön, feltölteni egy-egy hiányos részt. A ceruzával természetes hatást keltő szálakat tudunk behúzni.  A ceruza krémes, ám nem olyan krémes, hogy elcsússzon, vagy nehézkes legyen a használata.  A ceruza másik végén található kefe, tökéletes a szemöldökszálak és a felvitt festék összefésülésére. 

Benefit Ka-Brow! szemöldök pomádé  egy vízálló formula, amivel a tartósabb  eredmény érhető el. Ez a termék tökéletes abban az esetben, ha több területet kell megrajzolni a szemöldökön. Elérhető vele az átmenetes, azaz elől világos és a vége felé sötétedő, karakteres szemöldök.  Ezen termék hátránya, hogy meg kell tanulni a használatát, ugyanis, ha túl sok, vagy túl kevés terméket viszünk fel akkor nem lesz szép az eredmény. Továbbá gyorsan szárad. Ám mikor megtanultad használni, nem leszel hajlandó más terméket választani reggelente ;) 

Gimme Brow  szemöldök gél, a szemöldököket enyhén átszínezi, formázza és fixálja.  Azok önmagában is használhatják ezt a terméket, akiknek szép ívű, sűrű szemöldökük van, ugyanis egy enyhe színt és a szálak fixálását biztosítja majd.  Ám akik hiányos szemöldökökkel rendelkeznek, azok utolsó lépésként használják ezt a terméket a szemöldök előzetes kitöltése, megrajzolása után. 

Remélem sikerül megtalálnod a számodra tökéletes termékeket.

Poda ;)

Tartalomhoz tartozó címkék: Benefit