Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Charlotte Tilbury bestseller termékei

Charlotte Tilbury bestseller termékei

Te is kipróbálnád a legendás sminkes Charlotte Tilbury termékeit, de nem tudod melyik termékbe ruházz be először?! 

Szeretnél egy sokak által kedvelt, biztos befutót választani ?!

Az alábbi cikkel remélem segíteni tudok Neked a döntésben, ugyanis a 3 legtöbbet eladott sminktermékét gyűjtöttem össze. 

 Jó olvasást ;)

A szépség világában kiemelkedő szereplőnek számító, legendás sminkes Charlotte Tilbury, a sminktudásán túl a sminkmárkájával vonja magára a figyelmet napjainkban.  Az elmúlt 20 évben számtalan A listás hírességet sminkelt (Kim Kardashian, Nicole Kidman, Miranda Kerr),  és emellett építette saját márkáját. Megszállottja a sminkelésnek és a sminktermékeknek, a legenda szerint a férje még soha sem látta smink nélkül :P , védjegye a füstös szemek.  A Charlotte Tilbury termékek a luxust, a minőséget és a csillogást képviselik. Számos termékéről  érkezik nap mint nap kitűnő visszajelzés, és az eladásai mind azt bizonyítják, hogy az elmúlt évtizedekben bizony valami nagyot alkotott.  

A termékei széles körű kínálatot biztosítanak számunkra, arcápolók és sminktermékek között válogathatunk.  Ezen széleskörű választék láttán, sokakban felmerül a kérdés, mivel is kezdjen, mit próbáljon ki először a legendás sminkestől. Termékei luxus kategóriába tartoznak, így nem  hozhatunk elhamarkodott döntést a választáskor. Az alábbiakban összegyűjtöttem  a smink kategóriában a legtöbbet értékesített termékeit, ami arra enged következtetni, hogy az emberek nagy többsége ezeket a termékeket favorizálja. 

1. Az első helyen vitathatatlanul a Charlotte Tilbury Matte Revolution rúzs áll, a  Pillow Talk színben. Ebből a piszkos rózsaszín színű rúzsból két percenkét eladnak egyet  szerte a világon , így talán érthető miért is kerül  10.900 Ft-ba ez a termék. Ez az univerzális szín, minden sminkhez illik, és minden bőrszínhez  passzol. A rúzs textúrája krémes és matt egyben, nem szárítja ki az ajkakat, sőt táplálja és dúsabb hatást kelt. Nem véletlen, hogy a hírességek közül  akad aki  rajongója ennek a rúzsnak (Alexa Chung, Mariah Carey). 

2. A második helyen a  Filmstar Bronze & Glow Bronzosító és Highlighter paletta áll,  ami szintén egy csodatermék. Ez a paletta olyan formulát tartalmaz amit a kezdőktől a profikig  mindenki imád. Nagyon könnyű használni,  nem kell attól félni, hogy túlzásba esünk a  kontúrozással, ugyanis a termék könnyedén siklik a bőrön,  egy második bőrt képezve adja meg a  barnaságot az arcunk bizonyos részein. A Highlighter pedig ragyogó fényt kölcsönöz arcunknak. Ez a termék  a kifutókon látott tökéletes sminkeket hivatott elhozni az otthonunkba. A termék csomagolását külön megemlíteném ugyanis az 1920-as évek  arany cigarettatartója ihlette és szemet gyönyörködtetően szépséges lett.

3. A harmadik helyen  a 4 színt tartalmazó, mini  szemhéjpúder paletták állnak. Ezek a kis méretű paletták több színkombinációban is elérhetőek. A palettában lévő színek úgy vannak kialakítva, hogy szépen egészítsék ki egymást és építhetőek legyenek. A színek pigmentáltak és tartósak. Egy ilyen kis palettával egy teljes értékű szemsminket is elkészíthetünk. A paletták többségében mindig tartalmaznak egy extrém csillogó színt ami az alkalmi smink elkészítését segíti elő, míg a többi matt szín tökéletes a hétköznapokra. Így ez egy jól kihasználható kis termék, nem véletlen sokak kedvence. 

Kíváncsian várom milyen újdonsággal érkezik a jövőben  Charlotte,  addig is elköszönök. Remélem hasznosnak találtad a leírtakat, és segít a választásban. 

Remélem hasznosnak találtad ezt a bejegyzést,

Poda ;) 

Tartalomhoz tartozó címkék: Charlotte Tilbury