Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Face Halo sminklemosó korong

Face Halo sminklemosó korong
A Face Halo sminklemosó korongja nagy port kavart megjelenésekor a szépségiparban, ugyanis azt ígéri, hogy a mikroszálas szivacs csupán langyos vízzel képes  lehozni a  sminket.  Ez a sminkeltávolítás egy környezetbarát alternatívát kínál, ugyanis a korongok moshatóak , így több alkalommal is felhasználhatóak és nem kell külön sminklemosó folyadékot/gélt/habot használni a sminkeltávolításhoz

Kezdjük az elején, hogyan is működik a Face Halo sminklemosó korongja? A HaloTech szálakkal rendelkező korong, ami százszor lágyabb mint az emberi haj, képesek a pórusok mélyére hatolni, hogy teljes mértékben eltávolíthassák a sminket. A koron használatával a sminklemosásra szánt idő megfeleződik, és kellemesen tiszta érzést kapunk. Nem utolsó sorban, környezetbarát alternatívája a sminklemosásnak.  És ne feledkezzünk meg, arról sem, hogy nincs húzódó, feszülő érzés, vagy esetleges  irritáció, valamely összetevő kapcsán ami  bánthatja a bőrünket. A korongok moshatóak mosógépben, de akár azonnal használat után is langyos vízzel és  egy kis folyékony szappannal  át is dörzsölhetjük és másnap ismét használhatjuk. A korong 200 használatra lett tervezve.

Használatkor benedvesítjük langyos vízzel a korongot, és lágy mozdulatokkal áttöröljük vele az arcunkat alaposan. A korong szálai magukba zárják a leoldott sminket. A tiszta érzésért a korong másik, még tiszta oldalával is áttörölhetjük az arcunkat. A végeredmény tiszta és ragyogó bőr, pillanatok alatt. 

Használatakor arra leszünk figyelmesek, hogy a fürdőszobában töltött idő lerövidül, ugyanis sokkal gyorsabb a sminkeltávolítás, ami valljuk be egy hosszú folyamat, ha az ember alapos akar lenni. ...  és ugye az akar lenni!  Ajánlani tudom mindazoknak akik időt és energiát akarnak spórolni, illetve azoknak akik úgy érzik még nem találták meg azt a termket amivel könnyedén elérhetnék azt az érzést, hogy kellően megtisztították az arcukat. 

Tökéletes kelléke az esti arctisztításnak. Természetesen nem kell lemondj semmiről sem, ha nem szeretnél, de akár profibban is elvégezheted az este egyik legfontosabb teendőkét, az arctisztítást. 

Talán, ha nem fárasztjuk le magunkat a tisztítással, több időt tudunk majd fordítani a hidratálásra és ápolásra. 

Figyelem, ha egyszer kipróbáltad esélyes, hogy többé rá sem fogsz nézni a konkurens arctisztító kendőkre, vattakorongokra és társaikra. ;)

Remélem, tudtam segíteni,

Poda

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Face Halo