Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Minden amit a Benefit Bronzosítókról tudnod kell

Minden amit a Benefit  Bronzosítókról tudnod kell

Te is  régóta szemezel a  Benefit ikonikus bronzosítóival, de nem tudod melyik terméket válaszd?!

Szeretnél érdekességeket és véleményeket olvasni a termékről ?!

Az alábbi cikkel remélem segíteni tudok Neked és válaszokat kapsz a kérdéseidre. 

 Jó olvasást ;)

Bronzosító vásárláskor sok szempontot kell szem előtt tartanunk, legyen elég pigmentált, de - ne legyen túl pigmentált a termék, - találjuk meg a megfelelő árnyalatot, ami az arcunknak valóban egy egészséges napcsókolt hatást kölcsönöz,  de ne egy sárgás beteges kinézetet, - aztán a termék állaga, krémes, folyékony vagy púderes legyen az a bizonyos befutó ?!  Nos igen, számos kritérium az amit figyelembe kell venni, a döntés meghozatalakor. Ilyenkor segíthetnek, a különböző cikkek és vélemények.

Ebben a cikkben a Benefit Hoola bronzereit vesszük górcső alá.   

Ha valaha rákerestél a neten a Benefit termékeire , biztosan elsők között találtál rá a Hoola bronzosítóira. És még nagyobb eséllyel  sok - sok áradozó véleményt találtál erről a termékről. Én is kigyűjtöttem néhányat: . . .  jó a formulája . . . szép napcsókolt hatást kölcsönöz a bőrnek . . . szépen építhető . . . nagyon kevéset kell belőle az arcra felvinni . . . . szépen, egyenletesen  kopik . . .  évekig használható . . . tökéletes utazáshoz . . . must have  termék egy nő sminktáskájában. 

Negatívumok a  termékkel kapcsolatban: a hozzá tartozó ecsettel nehéz dolgozni . . . a kis mérete miatt nehézkes az ecsetet átmozgatni a dobozkában . . . a csomagolása nem kelt luxus érzetet

Jelenleg 4 árnyalatban van jelen a piacon, épp azért, hogy mindenki megtalálja a számára tökéleteset.  Mindegyik termék matt finist biztosít. A csomagolását tekintve, kompakt kis méretű dobozban érkezik a termék, amiben még  helyet kapott továbbá  egy beépített tükör és egy kis méretű ecset.  Ahogy az fentebb is előjött, az ecsetről megoszlanak a vélemények, nem mindenki tudja elérni vele a tökéletes végeredményt, így ha Te is azt tapasztalod, hogy nem az igazi, próbáld ki a terméket a saját, jól bevált ecseteddel.  

1. Hoola Lite  a legvilágosabb bőrűeknek lett tervezve,  a világos arcot lágy, visszafogott árnyalattal kontúrozhatod.

2. Hoola Original  ez az első Hoola bronzosító ami a piacra került, sokáig egyedül uralkodott. Sok bőrszínhez alkalmazkodni tud ez a termék. Egy erőteljesebb barna árnyalat, ami  szépen igazodik az archoz, továbbá építhető.

3. Hoola Caramel -  az eredeti terméknél, már világosabb árnyalat ami tónusában is egy karamellesebb árnyalat. Aki a visszafogottabb hatást kedveli  vagy sárgásabb a bőre, annak ez a bronzosító lesz a befutó. 

4. Hoola Toasted -  ez egy kimondottan sötét bronzosító, ami kimondottan sötét bőrszínhez lett kifejlesztve. 

Fontos tipp, ne feledd a termék építhető, így fokozatosan vidd fel a terméket , többször kevesebbet a természetes hatás érdekében, továbbá mindig  de tényleg mindig rázd le az ecsetről a felesleges terméket. 

Remélem hasznosnak találtad ezt a bejegyzést,

Poda ;) 

 

 

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Benefit